Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

English Language Greek Language Russian Language French Language Hungarian Language Bulgarian Language Polish Language Serbian Language

A gyönyörű, partvonalmenti Paltsi falucskában található a “Spilia Apartments”, ahol üzemelünk. Büszkék vagyunk arra, hogy számos kiváló és kényelmes szálláshelyet kínálhatunk Önnek Pelioni nyaralása alatt!.

Kilenc stúdióval és 5 apartmannal rendelkezünk, amik tökéletesek a Palstsi-I nyaralása alatt. Minden vendéget el tudunk szállásolni, az egyedülállóktól a kisgyermekes családokig.

Spilia Apartments - Pelion Greece

Cégünk nagyon családbarát beállítottságú, a “fiatal” vendégeink is otthon érezhetik nálunk magukat, néhány létesítményünk a “Spilia Apartments-ben” pedig ideális a kisgyermekes családok részére is.

Úgy rendeztük be minden apartmanunkat és stúdiónkat, hogy a lehető legkényelmesebbé tegyék tartózkodását.

Stúdióinkban egyárant vannak egy, illetve kétszemélyes ágyak, légkondícionáló, illetve TV is.

Apartmanjaink és stúdióink gyönyörű kilátást nyújtanak az Égei-tenger kékellő vízére, mely számos szép és nyugalmas pillantot szerezhet Önnek. Minden szálláshelyünk teljesen felszerelt konyharésszel van ellátva.

Egy tengerhez közeli dombtetőn üzemelünk, s nagyon szerencsések vagyunk a csendes és gyönyörű környezet miatt. Üljön ki a napra és élvezze a napsugarakat és a tenger és a madarak pihentető hangját.

Saját kávézónk is van, s minden vendégünket szerettel várjuk egy ital. vagy egy kávé elfogyasztására ebben a pihentető és csendes környezetben.


Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Egyszerűen csak klikkeljen rájuk, hogy megtekinthesse nagyobb méretben a fényképeket!

Úszómedencével is rendelkezünk, ami nagyon népszerű a vendégeink, legfőképp a fiatalok körében. Üljön le vagy feküdjön bele egy medencéhez közeli napozóágyba és helyezze magát a lehető legnagyobb kényelembe.

Egész évben nyitva tartunk, így akár nyáron látogatja meg Peliont, hogy élvezze a tökéletes tengerpartokat és a remek időjárást, vagy télen, hogy részt vegyen a téli sportokban a Pelioni síközpontban, mindenképpen sok szeretettel várjuk Önt!

Ha bármi kérdése van, vagy további információt szeretne megtudni apartmanjainkról és stúdióinkról, kérem lépjen velünk kapcsolatba. Örümmel válaszolunk minden kérdésére!


Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

Kezdőlap | Apartmanok és létesítmények | Így találhat meg minket | Lépjen velünk kapcsolatba


SPILIA APARTMENTS
Paltsi - Pelion - Görögország

Tel: ( + 30 ) 24230 55400
Tel: ( + 30 ) 24230 54708
Mobiltelefon: ( + 30 ) 6979 009940


MH.T.E.: 0726K112K00163-0
©