Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

English Language Greek Language Russian Language French Language Hungarian Language Bulgarian Language Polish Language Serbian Language

Красивото крайбрежно селце Палси е мястото, където ще намерите "Spilia Apartments". Точно тук ние сме горди, че сме в състояние да ви предложим възхитителен избор за настаняване за вашия престой в Пелион.

Ние имаме избор от девет студия и пет апартамента, които са идеални за вашия престой тук с нас в Палси. Ние можем да настаним всички гости, от отделни лица до семейства с малки деца.

Spilia Apartments - Pelion Greece

В действителност, нашият бизнес е ориентиран към семействата по един приятелски начин, така че нашите "млади" на гости да се чувстват добре дошли и у дома си, до колкото е възможно. Удобствата тук, в "Spilia Apartments" са идеални за тези, които пътуват с малки деца.

Ние сме проектирали и обзавели нашите апартаменти и студия, така че вашия престой тук да бъде възможно най-комфортен. Студиата  имат двойни и единични легла, климатик, и телевизор.

Нашите апартаменти и студия разполагат с вдъхновяващи гледки  към сините води на Егейско море, и предлагат моменти на красота и спокойствие. Всички студиа и апартаменти разполагат с напълно оборудван кухненски бокс.

Ние се намираме на върха на хълм в близост до морето, и сме много щастливи, че имаме такава спокойна и вдъхновяваща обстановка. Седнете навън и се насладете на лъчите на лятното слънце, и се отпуснете под звуците на морето и птиците.

Ние също разполагаме със собствен кафе-бар, всички наши гости са добре дошли да се присъединят към нас за едно питие или кафе, да се отпуснат в релаксираща и спокойна атмосфера.


Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
Spilia Apartments - Pelion Greece
За да видите горните снимки по-големи, просто кликнете върху тях

Ние също имаме плувен басейн, който е много популярен сред нашите гости, особено по-младите. Седнете или шезлонг при басейна, и просто се отпуснете. Искаме времето ви тук с нас, за да бъде свободно и лесно толкова, колкото е възможно.

Ние сме отворени през цялата година, така че независимо дали сте на посещение в Пелион през летните месеци, за да се насладите на чудесните плажове и хубавото време, или през зимата, за да  вземете участие в зимните спортове и дейности в ски център Пелион, можете да бъдете сигурни, че ще бъдем отворени, чакаме ви да ви приветстваме.

Ако имате някакви въпроси или бихте искали да получите повече информация за нашите апартаменти и студия, моля не се колебайте да ни се обадите. Ние ще се радваме да отговорим на всички запитвания, които имате.

Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

Начална страница | Aпартаменти & Удобствата | Как да ни откриете | Свържете се с нас


SPILIA APARTMENTS
Палси - Пелион Гърция

Тел: ( + 30 ) 24230 55400
Тел: ( + 30 ) 24230 54708
Мобилен телефон: ( + 30 ) 6979 009940


MH.T.E.: 0726K112K00163-0
©