Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

English Language Greek Language Russian Language French Language Hungarian Language Bulgarian Language Polish Language Serbian Language

Planina Pelion, na istočnoj strani centralne Grčke je jedan od jedinstvenih regiona u celoj zemlji. To je savršena kombinacija planina i mora, plavoj i zelenoj boji. Pelion je idealna destinacija u Grčkoj, i nudi širok spektar aktivnosti, lokacija i inspirativno predelima. To je savršeno za Samce, porodice ili grupne praznike, i ima nešto za svakoga.
Spilia Apartments - Pelion Greece

Rasuto širom poluostrva Pelion su sela svih veličina, i planinskim i obalskim. Šarmantno selo Paltsi je veliki hamlet , nalazi se 53km od grada od Volosa, i 13 km od susednih sela Argalasti.

Paltsi je idealan za vaše Ljetne odmore u Pelionu, i velika peščana plaža Agios Konstantinos je popularna kako lokalno tako i među turistima. Paltsi takođe ima divne staze koje posetioci mogu da prate, vodeći ih na elegantno putovanje kroz sjajne zelene i prirodne izvorske vode.

Jedna Stvar vrijedna viđenja jest Manstir Agiosa Athanasiosa,lociran nekoliko kilometara prije Lafkosa. Ovaj Manastir je sagrađen 1795 i ima divne ikone i dekoracije iznutra.

Za sve potrebe smještaja u Pelionu i Paltsi-ju,samo pronađite "Spilla Apartmane",Mi se nalazimo na Divnom brijegu u Paltsi-ju,S pogledom na plava kristalna mora u Aegeanskom Moru,Naši apartmani su savršeni za vaš odmor u Pelionu, i imamo veoma prijateljsku Atmosferu.

Ukoliko imate bilokoja pitanja u vezi smještaja i i ustanova koje su nam dostupne ,molimo vas slobodno nas kontaktirajte,Radujemo se tome da vam ponudimo najtopliju iskrenu Ljubaznost u skoroj budućnosti!Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

Domaća Strana | Apartmani & Ustanove | Kako da nas Pronađete | Kontaktirajte nas


Spilla Apartmanima
Paltsi - Pelion - Grčka

Tel: ( + 30 ) 24230 55400
Tel: ( + 30 ) 24230 54708
Mobile: ( + 30 ) 6979 009940

MH.T.E.: 0726K112K00163-0

©