Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

English Language Greek Language Russian Language French Language Hungarian Language Bulgarian Language Polish Language Serbian Language

A Közép-Görögország keleti részén fekvő Pelion-hegy az ország legkülönlegesebb területeinek egyike. Ötvözi a hegyeket és a tengert, illetve a kéket és a zöldet. Pelion az ideális görög nyaralóhely, számos remek tevékenységet, helyet és inspiráló lehetőséget ad. Tökéletes nyaralás az egyedülállók, a családok és a csoportok számára, s mindenkinek nyújt valami kellemeset.
Spilia Apartments - Pelion Greece

A Pelion-félszigeten szétszórva mindenféle méretű hegyvidéki és partvidéki falu található. A bájos Paltsi egy nagyobbacska falu, Volostól 43 km-re, a szomszédos Argalastitól pedig 13 km-re fekszik.

Paltsi egy ideális pelioni nyaralóhely, az Agios Konstantinos nevű hatalmas, homokos tengerpartja a helyieket és a külföldieket is elbűvöli. Paltsi ezen kívül számos sétáló úttal is rendelkezik, amiknek hála megcsodálhatja a gyönyörű szép környezetet és a természetes tavaszi vizeket.

Érdemes meglátogatnia a Lafkos előtt néhány kilométerre található Agios Athanasios kolostort. Az 1795-ben épült vallási hely számos csodás ikont és díszítést rejt.

Ha Pelionban és Paltsiban keres szállást, akkor máris megtalálta a Spilia Apartments személyében. A Paltsi bájos dombjának tetején helyezkedünk el, amelyről gyönyörű kilátás nyílik az Égei-tenger kristálytiszta, kékellő vízére. Barátságos hangulatú szállásaink kiválóak Önnek pelioni nyaralása alatt.

Ha bármi kérdése akad az elérhető szállással vagy a létesítményekkel kapcsolatban, kérem, lépjen velünk kapcsolatba. A lehető legnagyobb vendégszeretettel várjuk Önt a közeljövőben!


Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

Kezdőlap | Apartmanok és létesítmények | Így találhat meg minket | Lépjen velünk kapcsolatba


SPILIA APARTMENTS
Paltsi - Pelion - Görögország

Tel: ( + 30 ) 24230 55400
Tel: ( + 30 ) 24230 54708
Mobiltelefon: ( + 30 ) 6979 009940

MH.T.E.: 0726K112K00163-0

©