Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

English Language Greek Language Russian Language French Language Hungarian Language Bulgarian Language Polish Language Serbian Language

Планината Пелион,разположена  в източната част на Централна Гърция е един от най-уникалните райони в цялата страна. Това е перфектна комбинация от планина и море, синьо и зелено. Пелион е идеалното място за почивка в Гърция и предлага широк спектър от обекти, дейности и вдъхновяваща природа. Той е идеален за единични, семейни или групови почивки и има за всекиго по нещо.
Spilia Apartments - Pelion Greece

Из цялия полуостров Пелион са разпръснати села от всички размери, както планински, така и крайбрежни. Очарователното селище Палси е голяма махала,намираща се на 53 километра от град Волос, и на 13 км от съседното село Аргаласи.

Палси е идеално място за вашата лятна почивка в Пелион, а големият пясъчен плаж на Агиос Константинос е популярен сред местните жители, така и сред посетителите от чужбина. Палси също има прекрасни пешеходни пътеки, които посетителите могат да следват, да предприемат възхитително пътуване през зашеметяващи зелени пейзажи и изворни води.

Едно място, което си струва да посетите е манастира Агиос Атанасиос, който се намира на няколко километра преди Лафкос. Този манастир е построен през 1795 г. и има прекрасни икони и вътрешна декорация.

За вашите нужди от настаняване в Пелион и Палси не се колебайте да изберете "Spilia Apartments". Ние се намираме на прекрасен хълм в Paltsi, с изглед към сините кристални води на Егейско море. Нашите апартаменти са идеални за вашата почивка тук, в Пелион, и ние предлагаме много приятелска атмосфера.

Ако имате някакви въпроси относно настаняването и удобствата, които предлагаме, моля не се колебайте да се свържете с нас. Очакваме с нетърпение да ви предложим нашето най-топло и най-искрено гостоприемство в най-близко бъдеще.


Pelion Apartments Paltsi Pelion Accommodation Spilia Apartments Pelion Greece Pilio

Начална страница | Aпартаменти & Удобствата | Как да ни откриете | Свържете се с нас


SPILIA APARTMENTS
Палси - Пелион Гърция

Тел: ( + 30 ) 24230 55400
Тел: ( + 30 ) 24230 54708
Мобилен телефон: ( + 30 ) 6979 009940

MH.T.E.: 0726K112K00163-0

©